Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Sensor Torsi

  • XJC-DN-1050A Torque Sensor

    Sensor Torsi XJC-DN-1050A

    Fitur:

    1. Prinsip pengukur ketahanan resistensi presisi tinggi liwat sikat kanggo nyadari pasokan listrik lan output sinyal.

    2. Pangukuran torsi jarak rendah lan menengah bisa diukur kanthi torsi arah positif lan negatif.

    3. Rong ujung kasebut yaiku ikatan aksial, gampang dipasang.

    4. Kecepatan maksimum revolusi kurang saka 8000 kali / menit.

  • XJC-DN-2001 Torque Sensor

    Sensor Torsi XJC-DN-2001

    Fitur:

    1. Ukur elektromotor, mesin pembakaran internal mesin pembakaran internal lan torsi output lan tenaga.

    2. Ukur torsi momotan lan tenaga input motor, angin, pompa, mixer, reducer, gearbox, angkat, baling-baling, mesin pengeboran, lsp.

    3. Nguji torsi pusat mesin variour lan alat mesin otomatis ..

    4. Torsi lan efisiensi macem-macem sistem peralatan listrik puteran dites.

    5. Deteksi torsi kanggo ngasilake viscometer, listrik, pneumatik, kunci torsi hidrolik.

    6. Anti-gangguan sing kuat, nyaring kekuwatan elastomer bisa ngemot 150% momotan.

    7. Bagian sensor bisa dipisahake karo instrumen sekunder, sing bisa digunakake langsung karo panel ukur, PLC utawa DCS.

  • XJC-NJ10 Torque Sensor

    Sensor Torsi XJC-NJ10

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu dhuwur lan sithik, karakteristik suhu sing apik;

    Awak lancip, kaku kaku gedhe, resistensi kakehan sing kuwat;

    Ukuran cilik, ampli 0 ~ 5V internal;

    Lapisan integral lan perlindungan sealing;

  • XJC-NJ75 Torque Sensor

    Sensor Torsi XJC-NJ75

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu dhuwur lan sithik, karakteristik suhu sing apik;

    Awak lancip, kaku kaku gedhe, resistensi kakehan sing kuwat;

    Ukuran cilik, ampli 0 ~ 5V internal;

    Lapisan integral lan perlindungan sealing;

  • XJC- NJ-A Torque Sensor

    XJC- Sensor Torsi NJ-A

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu dhuwur lan sithik, karakteristik suhu sing apik;

    Awak lancip, kaku kaku gedhe, resistensi kakehan sing kuwat;

    Ukuran cilik, ampli 0 ~ 5V internal;

    Lapisan integral lan perlindungan sealing;