Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Aplikasi Piranti

Tool Application

Aplikasi Piranti

1. Kunci torsi digital;

2. Obeng listrik digital;

3. Poros pengetatan kanggo umpan balik torsi loop tertutup;

Sensor XJC minangka sensor torsi sing paling akeh digunakake ing babagan alat otomatis. Bisa ndeteksi torsi lan gaya aksial nalika ndeteksi torsi. Aplikasi tartamtu kalebu: kunci torsi digital, obeng listrik digital, poros pengetatan umpan balik loop, lsp.