Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Alat Tes

Alat Tes

1. Mesin pencet;

2. Pukulan presisi tinggi;

3. Mesin uji bahan;

4. Sistem kontrol peralatan otomatisasi lan otomatisasi;

5. Peralatan cetakan ekstrusi industri bubuk Metalurgi;

Kanthi pangembangan pasar peralatan medis, panjaluk sing luwih dhuwur yaiku panggunaan sensor tekanan ing industri medis. Keuntungan presisi tinggi, keandalan, stabilitas lan ukuran seri D ing XJCSENSOR pancen kagolong inti saka peralatan medis. Piranti aplikasi umum kalebu kasur medis, pompa jarum suntik, peralatan medis rehabilitasi, robot bedah, peralatan ultrasonik B, lsp.

Testing Equipment