Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Sensor ketegangan

  • XJC- ZL09 Tension Sensor

    XJC- Sensor Ketegangan ZL09

    Fitur:

    Trep kanggo ngganti lan nginstal bantalan lan roller ketegangan;

    Struktur mekanik anyar internal kanggo proteksi anti-kakehan 10 kali

    Drift suhu cilik, kesalahan linearitas sing kurang lan kesalahan pengulangan

    Keandalan jangka panjang saka sambungan sing kuat

    Desain plug standar ing M 12 * 1

    Pengeboran lan nutul miturut syarat pelanggan;

  • XJC- ZL13 Tension Sensor

    XJC- Sensor Ketegangan ZL13

    Fitur:

    Struktur kompak, gampang dipasang;

    Bisa diinstal langsung ing njero utawa njaba pigura mesin;

    Drift suhu cilik, kesalahan linearitas sing kurang lan kesalahan pengulangan;

    Jembar ukuran ngukur;

    Struktur mekanik anyar internal kanggo proteksi anti-kakehan 10 kali;

    Bantalan nyelarasake awake dhewe kanggo menehi ganti rugi kesalahan instalasi;

    Desain plug standar ing M 12 * 1;

  • XJC-ZL05 Tension sensor

    Sensor ketegangan XJC-ZL05

    Prinsip Pengukur galur dipasang ing permukaan logam. Sawise logam ngalami stres lan mikro-galur, sawetara pamindhahan pengukur galur resistensi nyebabake resistensi, lan sinyal diowahi. Sensor seri D utamane minangka sensor balok cantilever. Kauntungan saka sensor iki yaiku akurasi statis dhuwur, cocog kanggo timbangan elektronik utawa peralatan tes presisi tinggi. Kanggo sensor siji, akurasi bisa nganti 2 miligram. Appl ...