Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

S Tipe Beban Sel

  • XJC-S07 Load Cell

    Sel Muat XJC-S07

    Fitur:

    1. Ukuran cilik lan tampilan sing ayu (diameter njaba cilik)

    2. tliti dhuwur

    3. Angkatan Plane, anti-eksentrisitas sing apik

    4. Tekanan ketegangan lan kompresi bisa diuji

    5. Proteksi watesan mekanik sing kakehan

    Bahan stainless steel, tahan minyak, tahan banyu, tahan korosi, bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan acara sing mbebayani;

    Desain struktur sing bentuke S, beban kompresi, instalasi sing trep lan fleksibel kanggo digunakake;

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur, presisi tinggi lan stabilitas;

    Desain anti-kakehan, kemampuan anti-kakehan sing kuwat;

  • XJC-S08 Load Cell

    Sel Muat XJC-S08

    Fitur:

    1. Bahan campuran baja / baja tahan karat, gandheng kanthi hermetik, anti minyak, anti banyu, tahan korosi, bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan acara sing mbebayani;

    2. Desain struktur spoke, beban kompresi, instalasi lan panggunaan sing trep lan fleksibel;

    3. Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur & akurasi;

  • XJC-S09-A-OP Load Cell

    Sel Beban XJC-S09-A-OP

    Model sing padha karo tes meksa tombol ponsel HUAWEI.

    Fitur:

    1. Ukuran cilik lan tampilan sing ayu (diameter njaba cilik)

    2. Presisi tinggi: presisi tinggi 0,001N

    3. Angkatan Plane, anti-eksentrisitas sing apik

    4. Tekanan ketegangan lan kompresi bisa diuji

    5. Proteksi watesan mekanik sing kakehan

  • XJC-S06 Load Cell

    Sel Muat XJC-S06

    Fitur:

    1. Ukuran cilik lan tampilan sing ayu (diameter njaba cilik)

    2. tliti dhuwur

    3. Angkatan Plane, anti-eksentrisitas sing apik

    4. Tekanan ketegangan lan kompresi bisa diuji

    5. Proteksi watesan mekanik sing kakehan

    Bahan stainless steel, tahan minyak, tahan banyu, tahan korosi, bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan acara sing mbebayani;

    Desain struktur sing bentuke S, beban kompresi, instalasi sing trep lan fleksibel kanggo digunakake;

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur, presisi tinggi lan stabilitas;

    Desain anti-kakehan, kemampuan anti-kakehan sing kuwat;

  • XJC-S05-25 Load Cell

    Sel Muat XJC-S05-25

    Fitur:

    1. Ukuran cilik lan tampilan sing ayu (diameter njaba cilik)

    2. tliti dhuwur

    3. Angkatan Plane, anti-eksentrisitas sing apik

    4. Tekanan ketegangan lan kompresi bisa diuji

    5. Proteksi watesan mekanik sing kakehan

    Bahan stainless steel, tahan minyak, tahan banyu, tahan korosi, bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan acara sing mbebayani;

    Desain struktur sing bentuke S, beban kompresi, instalasi sing trep lan fleksibel kanggo digunakake;

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur, presisi tinggi lan stabilitas;

    Desain anti-kakehan, kemampuan anti-kakehan sing kuwat;

  • XJC-s02 Load Cell

    Sel Muat XJC-s02

    Fitur:

    1. Ukuran cilik lan tampilan sing ayu (diameter njaba cilik)

    2. tliti dhuwur

    3. Angkatan Plane, anti-eksentrisitas sing apik

    4. Tekanan ketegangan lan kompresi bisa diuji

    5. Proteksi watesan mekanik sing kakehan

    Bahan stainless steel, tahan minyak, tahan banyu, tahan korosi, bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan acara sing mbebayani;

    Desain struktur sing bentuke S, beban kompresi, instalasi sing trep lan fleksibel kanggo digunakake;

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur, presisi tinggi lan stabilitas;

    Desain anti-kakehan, kemampuan anti-kakehan sing kuwat;

  • XJC-S07-q-20 Load Cell

    Sel Muat XJC-S07-q-20

    Fitur:

    1. Ukuran cilik lan tampilan sing ayu (diameter njaba cilik)

    2. tliti dhuwur

    3. Angkatan Plane, anti-eksentrisitas sing apik

    4. Tekanan ketegangan lan kompresi bisa diuji

    5. Proteksi watesan mekanik sing kakehan

    Bahan stainless steel, tahan minyak, tahan banyu, tahan korosi, bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan acara sing mbebayani;

    Desain struktur sing bentuke S, beban kompresi, instalasi sing trep lan fleksibel kanggo digunakake;

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur, presisi tinggi lan stabilitas;

    Desain anti-kakehan, kemampuan anti-kakehan sing kuwat;