Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Kontrol Kualitas

Cacahing proses

process

25 ~ 30

pengawasan lan produksi

ISO

ISO (2)

Kualitas lengkap

sistem kontrol

advantage

XJCSENSOR proses produksi kalebu: nulis lan ngukur galur tambalan (tanpa nulis,posisi pengukur galur eksentrik, bisa uga nyebabake sensor ora rata),titik nol, insulasi, proses kompensasi suhu lengkap (tanpa proses iki bakal nyebabake titik nol lan sensitivitas drift nalika ganti suhu), lengkap pengawasan dibutuhake sawise saben proses rampung, laporan inspeksi bakal ditindakake rampung adhedhasar inspeksi kinerja sadurunge pengepakan.

 

XJCSENSOR, sesuai karo prinsip pengenalan reresik gas ultrasonik profesional canggih, tambalan kamar sing resik, kompensasi lan deteksi suhu otomatis, pengujian suhu dhuwur lan kurang lan eksperimen termal, las laser lan percetakan, desain CAD, manufaktur lan uji coba sensor sensor lan teknologi produksi, pabrik kabeh jinis sensor, presisi tinggi, kinerja stabil, frekuensi respons dinamis sing dhuwur lan uga antiseptik, anti banyu, anti-bledosan, anti-bledhek, lsp sing disenengi pangguna.

shebei