Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Produk

  • XJC-H120 Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-H120

    Fitur:

    XJC-H120 nggunakake prinsip ketegangan resistensi presisi tinggi

    Temokake pangukuran gaya ing kisaran 490N ~ 49.0KN.

    Bahan waja tahan karat kanthi welding, minyak, banyu, tahan korosi

    Desain struktural kapsul, tekanan, gampang dipasang.

    Produk sing aman lan bledosan cocog kanggo lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani.

    Aluminium / stainless steel.

    Ukurane cilik, rupane ayu.

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur.

  • XJC- ZL09 Tension Sensor

    XJC- Sensor Ketegangan ZL09

    Fitur:

    Trep kanggo ngganti lan nginstal bantalan lan roller ketegangan;

    Struktur mekanik anyar internal kanggo proteksi anti-kakehan 10 kali

    Drift suhu cilik, kesalahan linearitas sing kurang lan kesalahan pengulangan

    Keandalan jangka panjang saka sambungan sing kuat

    Desain plug standar ing M 12 * 1

    Pengeboran lan nutul miturut syarat pelanggan;

  • XJC- ZL13 Tension Sensor

    XJC- Sensor Ketegangan ZL13

    Fitur:

    Struktur kompak, gampang dipasang;

    Bisa diinstal langsung ing njero utawa njaba pigura mesin;

    Drift suhu cilik, kesalahan linearitas sing kurang lan kesalahan pengulangan;

    Jembar ukuran ngukur;

    Struktur mekanik anyar internal kanggo proteksi anti-kakehan 10 kali;

    Bantalan nyelarasake awake dhewe kanggo menehi ganti rugi kesalahan instalasi;

    Desain plug standar ing M 12 * 1;

  • XJC-DN-1050A Torque Sensor

    Sensor Torsi XJC-DN-1050A

    Fitur:

    1. Prinsip pengukur ketahanan resistensi presisi tinggi liwat sikat kanggo nyadari pasokan listrik lan output sinyal.

    2. Pangukuran torsi jarak rendah lan menengah bisa diukur kanthi torsi arah positif lan negatif.

    3. Rong ujung kasebut yaiku ikatan aksial, gampang dipasang.

    4. Kecepatan maksimum revolusi kurang saka 8000 kali / menit.

  • XJC-DN-2001 Torque Sensor

    Sensor Torsi XJC-DN-2001

    Fitur:

    1. Ukur elektromotor, mesin pembakaran internal mesin pembakaran internal lan torsi output lan tenaga.

    2. Ukur torsi momotan lan tenaga input motor, angin, pompa, mixer, reducer, gearbox, angkat, baling-baling, mesin pengeboran, lsp.

    3. Nguji torsi pusat mesin variour lan alat mesin otomatis ..

    4. Torsi lan efisiensi macem-macem sistem peralatan listrik puteran dites.

    5. Deteksi torsi kanggo ngasilake viscometer, listrik, pneumatik, kunci torsi hidrolik.

    6. Anti-gangguan sing kuat, nyaring kekuwatan elastomer bisa ngemot 150% momotan.

    7. Bagian sensor bisa dipisahake karo instrumen sekunder, sing bisa digunakake langsung karo panel ukur, PLC utawa DCS.

  • XJC-NJ10 Torque Sensor

    Sensor Torsi XJC-NJ10

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu dhuwur lan sithik, karakteristik suhu sing apik;

    Awak lancip, kaku kaku gedhe, resistensi kakehan sing kuwat;

    Ukuran cilik, ampli 0 ~ 5V internal;

    Lapisan integral lan perlindungan sealing;

  • XJC-NJ75 Torque Sensor

    Sensor Torsi XJC-NJ75

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu dhuwur lan sithik, karakteristik suhu sing apik;

    Awak lancip, kaku kaku gedhe, resistensi kakehan sing kuwat;

    Ukuran cilik, ampli 0 ~ 5V internal;

    Lapisan integral lan perlindungan sealing;

  • XJC- NJ-A Torque Sensor

    XJC- Sensor Torsi NJ-A

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi, presisi tinggi;

    Kompensasi suhu dhuwur lan sithik, karakteristik suhu sing apik;

    Awak lancip, kaku kaku gedhe, resistensi kakehan sing kuwat;

    Ukuran cilik, ampli 0 ~ 5V internal;

    Lapisan integral lan perlindungan sealing;

  • XJC-Z15-H9-2M Miniature button force sensor (1-200N)

    Sensor pasukan tombol miniatur XJC-Z15-H9-2M (1-200N)

    Fitur:

    1. Dhiameter njaba cilik

    2. fungsi kalibrasi cerdas TEDS

    3. Jinis tekanan, tanggapan dinamis sing dhuwur

    4. Desain struktur jangka, umur panjang

    5. Bahan: Paduan aluminium (aluminium magnesium lan aluminium penerbangan) lan baja tahan karat 17-4PH lan baja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, lsp.

    6. Desain struktur mlaku, mbukak kompresi, instalasi sing gampang lan fleksibel;

    7. Sel mbukak sing aman lan bisa diledhot, sing bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani; Frekuensi tanggapan dinamis sing dhuwur

  • XJC-Y03-4M Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-Y03-4M

    Fitur:

    1. Dhuwur: 25 mm (Ketemu ukuran pasukan ing kisaran 9.8N-15T)

    2. Diameter: 50mm

    3. Frekuensi alam sing dhuwur banget

    4. Ukuran minimal ngidini ukuran pasukan meh ing endi wae; sel beban cocog kanggo pangukuran cepet.

    5. dipercaya

    6. Bahan waja tahan karat

    7. Rentang suhu: -20… +80 ° C

    8. Pangukuran gaya sing dipercaya kanggo lingkungan industri, sanajan ing suhu dhuwur.

  • XJC-Y04 Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-Y04

    Fitur:

    1. Dhiameter njaba cilik

    2. fungsi kalibrasi cerdas TEDS

    3. Jinis tekanan, tanggapan dinamis sing dhuwur

    4. Desain struktur jangka, umur panjang

    5. Bahan: Paduan aluminium (aluminium magnesium lan aluminium penerbangan) lan baja tahan karat 17-4PH lan baja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, lsp.

    6. Desain struktur mlaku, mbukak kompresi, instalasi sing gampang lan fleksibel;

    7. Sel mbukak sing aman lan bisa diledhot, sing bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani; Frekuensi tanggapan dinamis sing dhuwur

  • XJC-Y08 Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-Y08

    Fitur:

    1. Dhiameter njaba cilik

    2. fungsi kalibrasi cerdas TEDS

    3. Jinis tekanan, tanggapan dinamis sing dhuwur

    4. Desain struktur jangka, umur panjang

    5. Bahan: Paduan aluminium (aluminium magnesium lan aluminium penerbangan) lan baja tahan karat 17-4PH lan baja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, lsp.

    6. Desain struktur mlaku, mbukak kompresi, instalasi sing gampang lan fleksibel;

    7. Sel mbukak sing aman lan bisa diledhot, sing bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani; Frekuensi tanggapan dinamis sing dhuwur