Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Mesin Kemasan

Packaging Machinery

Mesin Kemasan

1. Piranti tambalan;

2. Piranti Ackaging;

3. Piranti bobot lan ngurutake;

Sel beban seri XJC D minangka sensor tekanan sing paling umum digunakake ing praktik industri. Aplikasi khusus yaiku peralatan bathi, peralatan kemasan, alat timbang lan milah, lsp.