Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Apa sing digawe ing taun 2020

Ngadhepi "wiwitan angel" sing disebabake dening epidemi taun 2020, industri manufaktur domestik China ngalami pukulan berturut-turut, lan kesulitan nerusake kerja lan produksi wis dadi penting.

Sawise epidemi iki, industri manufaktur elektronik tradisional bakal luwih mikir lan nggatekake konstruksi pabrik cerdas, lan ningkatake aplikasi lini produksi otomatis.

Babagan pambuka pameran sing XJCSENSOR melu:

Pameran Otomotif & Sumber Daya Manufaktur Elektronik China kaping 4 (CMM) dianakake tanggal 9-11 Juli ing Dongguan · Pusat Pameran Internasional Modern Guangdong.

news3 pic1

Ing 2019 ~ 2020, XJCSENSOR nyumbang dana $ 15.385 lan mbantu Desa Taitung, Kota Chengdong, Kabupaten Haifeng kanggo nyingkirake kemiskinan, pengentasan kemiskinan sing tepat lan nyebar katresnan!

news3 pic2

Mangerteni, sajrone telung taun kepungkur, Kecamatan Henggang (wilayah) dununge XJCSENSOR ngunggah luwih saka 9 yuta yuan kanggo pambangunan 14 proyek mata pencaharian ing Desa Taitung, kalebu banyu keran, lampu jalan lan dalan desa, ningkatake lingkungan urip ing Desa Taitung.

Desa Taitung sing saiki wis katon anyar, gunung lan kali katon endah, lan dalane ora ana alangan.

Ing wektu sing padha, sajrone telung taun kepungkur, Kecamatan Henggang wis mandhegani kerja penanggulangan kemiskinan karo pambangunan partai, fokus ing revitalisasi deso, njamin pambangunan pedesaan sing anyar, lan nguatake ekonomi kolektif desa.

XJCSENSOR gelem menehi sumbangan sithik kanggo nyuda masalah kemiskinan internasional, lan bakal mesthi menehi perhatian lan dhukungan.

news3 pic3

Ing tanggal 22 Juli. XJCSENSOR melu "DIC EXPO 2020", Pameran Inovasi Aplikasi Tampilan Internasional lan Aplikasi DIC EXPO ("DIC EXPO 2020") sing disponsori dening Cabang LCD Optik lan Asosiasi Industri Optoelektronik China. Dhukungan kuat saka akeh pameran sing kondhang.

news3 pic4

Saka tanggal 15 nganti 19 September. XJCSENSOR melu ing Pameran Industri Internasional China kaping 22 ("CIIF") sing bakal dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional (Shanghai), iki minangka pameran industri nasional pertama sing dianakake offline ing saindenging negara ing taun 2020. Ing pameran iki, XJCSENSOR nerbitake produk anyar , sensor ketegangan lan sensor multi-sumbu.

news3 pic5

Saka tanggal 12 nganti 15 Oktober 2020. XJCSENSOR nggawa solusi anyar, nampilake solusi lan paten produk anyar sing melu ing Pameran Industri Internasional China Selatan (SCIIF) sing dianakake ing Balai Baru Baoan Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Shenzhen, Perlu dielingake manawa ing jaman Industri 4.0 iki, visi mesin entuk papan sing penting ing bidang manufaktur cerdas. Akeh perusahaan inspeksi visual sing wis muncul saiki. XJCSENSOR gumantung ing kerja keras lan kekuwatan kanggo nggayuh tantangan lan kesempatan ing kompetisi industri sing padha. Sanalika, ngarep-arep bisa nggunakake platform Pameran Industri China Selatan supaya luwih akeh wong sing nyekseni ing bidang teknologi inspeksi sesanti mesin Nalika tuwuh.

news3 pic6

2 ~ 4, Nov, XJCSENSOR pisanan melu Pameran Teknologi Baterai Shenzhen IBTE 2020, pameran iki nggabungake para pameran batere listrik, baterai panyimpenan energi, batere 3C lan bahan hulu lan hilir lan peralatan produksi kanggo bebarengan nyengkuyung pangembangan sing terkoordinasi Industri baterai lithium China.

Wiwit tanggal 28 nganti 30th, Desember, Pameran Alat Instrumen lan Peralatan Kesehatan Internasional "kaping 30 ing taun 2020 bakal dianakake ing Pusat Pameran Internasional lan Pameran Internasional.

news3 pic7

Liwat "Pameran Instrumen lan Peralatan Medis Internasional Shenzhen 2020", XJCSENSOR ketemu karo para pembeli bermutu kanthi biaya murah lan dadi pemasok akeh calon pembeli manca asing; bisa komunikasi pasuryan karo para pembeli lan langsung ngerti kabutuhane lan kabutuhane para pembeli. Tren strategi lan tuku; iki minangka kesempatan sales murah kanggo ngirim informasi kontak lan budaya perusahaan menyang para pembeli sing melu konferensi

news3 pic8

Investasi pariwara XJCSENSOR ing taun 2020 udakara $ 123000. Ing epidemi kasebut, omzet kita wis tekan masa depan sing apik, sing wis tikel kaping pindho dibandhingake karo 2019.

news3 pic9

Kerja sama kita karo FOXCONN, ABB, EPSON, TTI, HUAWEI, ATL, Philips, Hyundai, Canon Tokki, Rawuh lan pelanggan liyane, uga Institut Teknologi Harbin, Institut Teknologi Beijing, Institut Teknologi Zhejiang, Universitas Wuhan lan universitas liyane wis saya ajeg.


Wektu kiriman: Mar-11-2021