Februari 2021 XJCSENSOR sensor multi-sumbu rilis produk anyar

Saka Februari 2021, XJCSENSOR kanthi berturut-turut ngeculake jinis sensor gaya multi-sumbu anyar kanggo mbantu pangembangan industri 4.0 kanggo manufaktur cerdas otomatis. Industri 4.0 yaiku nyadari otomatisasi cerdas sumber daya alam wiwit pangembangan, koleksi, lan produksi dadi proses sirkulasi. Antarane, pabrik cerdas minangka operator manufaktur cerdas, lan sistem kontrol, minangka bagean penting kanggo nggayuh manufaktur cerdas, ora bisa ditindakake tanpa dhukungan saka sistem kontrol gaya.

Dadi kepiye cara nglakokake lan ngontrol sistem kontrol kekuwatan kanthi cerdas kanggo mbantu pangembangan Industri 4.0?

Ayo ngerti prinsip lan aplikasi sensor gaya multi-sumbu :

Sensor sumbu multi

Sensor sumbu multi-komponen minangka komponen sing dipasang ing bangkekan robot kanggo ndeteksi kekuwatan lan torsi sing ditrapake ing alat kasebut. Amarga ana ing antarane robot lan alat, mula bisa diwaca kahanan gaya nalika nggunakake alat.

Produk gaya multi-sumbu XJCSENSOR bisa dipérang dadi rong sumbu, gaya sumbu telu, gaya sumbu papat, lan gaya sumbu lima miturut jumlah sumbu pangukuran.

Miturut metode decoupling, bisa uga dipérang dadi struktur decoupling struktur lan struktural decoupling matrik.

Nggunakake prinsip jinis ketegangan resistensi, duwe kaluwihan akurasi sing dhuwur, rasio sinyal-kanggo-swara sing dhuwur, karakteristik suhu sing dhuwur lan sithik, kaku banget, stabilitas sing kuat, lan kustomisasi ukuran sing beda-beda. Sensor internal duwe desain anti kakehan mekanik, kemampuan anti-kakehan sing kuwat, lan bisa Integrasi Amplifier, sinyal output duwe macem-macem jinis pilihan.

Liwat desain metode decoupling khusus, kesalahan crosstalk cilik, utamane crosstalk jangka panjang cilik.

Aplikasi sensor multi-sumbu

Bagian casing sensor dipasang ing bangkekan robot. Lan bagean sing obah dipasang ing sisih alat. Nalika pasukan dileksanakake ing alat kasebut, sensor bakal maca jarak sing wis dipindhah saka casing, gumantung saka amplitudo pamindahan, sensor ngasilake sinyal pasukan menyang komputer.

Aplikasi sing asring ditemokake karo sensor yaiku aplikasi tes bangku. Robot dipasang karo sensor lan gripper lan nindakake aksi siklik ing produk. Sensor sing melu melu yaiku nalika pasukan dileksanakake ing piranti. Robot bisa nggunakake gaya winates sing wis ditemtokake dening programmer lan bisa uga ngawasi pasukan iki. Iki tegese produk kasebut dites kanthi kekuwatan tartamtu lan kekuwatan dipantau kanggo ngerteni manawa ana pangowahan prilaku produk kasebut.

Prinsip sensor sumbu XJCSENSOR 6

Sensor pasukan sumbu enem-sumbu XJCSENSOR nggunakake prinsip jinis ketegangan resistensi, sing duwe kaluwihan kaku torsi gedhe, kacepetan tanggap cepet, presisi tinggi, karakteristik suhu sing dhuwur lan sithik, rasio sinyal to-swara dhuwur, kaku kaku, stabilitas sing kuat lan kustomisasi ukuran macem-macem.

Sensor ing njero kanthi desain anti-kakehan mekanik, sing nduweni kemampuan anti-kakehan sing kuwat. Bisa dibangun nganggo ampli terintegrasi. Sinyal output duwe macem-macem jinis pilihan.

Liwat desain metode decoupling khusus, kesalahan sensor crosstalk cilik banget, luwih-luwih ana kesalahan crosstalk jangka panjang.

news pic2

Struktur sensor sumbu XJCSENSOR 6

Sensor gaya enem-sumbu XJCSENSOR dipérang dadi rong struktur miturut metode decoupling: struktur struktur decoupling lan matrix decoupling.

Struktur decoupling struktur: Sensor gaya enem sumbu kanthi struktur decoupling struktur mung duwe 6 output saluran, yaiku telung gaya (FX, FY, FZ) lan telung torsi (MX, MY, MZ), lan saben saluran independen, nalika siji saka saluran sing dimuat, mung saluran iki sing duwe output sinyal, lan saluran liyane ora bakal duwe output sinyal. Contone, seri XJC-6F kabeh sensor sensor sumbu enem kanthi struktur decoupling.

Struktur decoupling matriks: Sensor meksa enem sumbu kanthi struktur decoupling matrik umume duwe 6 ~ 12 output saluran, lan saben sinyal output ditambah karo siji liyane, nalika salah sawijining saluran dimuat, saluran liyane bakal duwe output sinyal, lan sensor kudu nglumpukake sinyal Telung pasukan (FX, FY, FZ) lan telung torsi (MX, MY, MZ) bisa dipikolehi kanthi operasi matriks decoupling box. Contone, seri XJC-6FM kabeh sensor matrik decoupling enem-sumbu matriks.

Sensor sumbu XJCSENSOR 6 milih pandhuan

Milih sensor sing cocog penting banget. Yen sampeyan butuh pandhuan pilihan, waca ing ngisor iki 

1. Lingkungan aplikasi:

Informasi babagan kontak karo gas korosif utawa cairan; panggunaan njero ruangan utawa ruangan; suhu operasi; syarat level anti banyu; magnetisme sing kuat utawa lingkungan gangguan sing kuat, dsb.

2. Ukuran lan cara instalasi.

Katalog iki mung menehi ukuran lan struktur sawetara produk konvensional. Yen struktur lan ukuran ing katalog iki ora memenuhi persyaratan, wenehake ukuran lan cara instalasi sing cocog. Kita bisa ngatur kaya sing dibutuhake. Layanan khusus non-standar sing cepet lan bermutu minangka salah sawijining kauntungan paling gedhe.

3. Rentang pangukuran sensor sing nyata

Supaya sensor njaga stabilitas jangka panjang, disaranake maksimal pengukuran lan torsi ora ngluwihi 80% kapasitas sensor.

4. Syarat akurasi pangukuran

Kesalahan non-linearitas kanal sensor sensor sumbu enem konvensional kita ana ing 0,5% FS, kesalahan pengulangan yaiku 0,1% FS, lan kesalahan crosstalk ana ing 3%. Sensor presisi dhuwur uga kasedhiya.

5. Syarat antarmuka listrik

Sensor pasukan enem sumbu duwe macem-macem mode output analog utawa digital kanggo pilihan. Output analog: mV, V, mA; Output digital: EtherCAT, Ethernet, RS232 utawa CAN bis, lsp.

Yen sinyal ing ndhuwur ora bisa nyukupi sarat sampeyan, XJCSENSOR uga bisa ngatur cara sinyal output liyane.


Wektu kiriman: Mar-05-2021