Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Warta

  • What we made in 2020

    Apa sing digawe ing taun 2020

    Ngadhepi "wiwitan angel" sing disebabake dening epidemi taun 2020, industri manufaktur domestik China ngalami pukulan berturut-turut, lan kesulitan nerusake kerja lan produksi wis dadi penting. Sawise epidemi iki, manufaktur elektronik tradisional indust ...
    Waca liyane
  • How to check the basic performance of force sensor

    Cara mriksa kinerja dhasar sensor pasukan

    Tujuan tes sel beban yaiku kanggo nggawe korélasi antara gedhene nilai gaya lan nilai sinyal output. 1) Unit pangukuran Wiwit Konferensi Internasional Metrologi 11th ing taun 1990, negara-negara ing saindenging jagad duwe sukses ...
    Waca liyane
  • February 2021 XJCSENSOR Multi-axis sensor new product release

    Februari 2021 XJCSENSOR sensor multi-sumbu rilis produk anyar

    Saka Februari 2021, XJCSENSOR kanthi berturut-turut ngeculake jinis sensor gaya multi-sumbu anyar kanggo mbantu pangembangan industri 4.0 kanggo manufaktur cerdas otomatis. Industri 4.0 yaiku nyadari otomatisasi cerdas sumber daya alam saka pembangunan, koleksi ...
    Waca liyane