Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Aplikasi Energi Anyar

Aplikasi Energi Anyar

1. Mesin mbentuk tekanan batere kanggo baterai empuk;

2. mesin nduwurke tumpukan;

3. Mesin lapisan;

4. Pencet panas lan adhem;

5. Mesin mbentuk batere daya;

6. Piranti injeksi;

Bidang energi anyar durung nate makmur. Aplikasi sensor tekanan Xin Jingcheng ing bidang energi anyar kalebu: XJC-S08 & XJC-D150 digunakake ing mesin pembentuk tekanan kanggo baterai empuk, penet panas lan adhem, mesin pembentuk batere daya; sensor ketegangan ditrapake kanggo nduwur kain, nutupi mesin Kain; XJC-D01 ditrapake kanggo peralatan injeksi cair, lsp.