Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Sensor Angkatan Muti-sumbu

  • XJC-6F-D65-H24  Muti-axis Force Sensor

    Sensor Kekuwatan Muti-sumbu XJC-6F-D65-H24

    Tanggepan cepet;

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi, presisi tinggi;

    Nggunakake pengukur galur sing menehi ganti rugi, karakteristik suhu sing apik;

    Sensor ukurane cilik lan dhuwure kurang, cocog kanggo aplikasi ukuran cilik;

    Nggunakake struktur decoupling struktur, kesalahan crosstalk cilik, stabilitas jangka panjang sing kuat;

  • XJC-2F-30-H90  Muti-axis Force Sensor

    Sensor Kekuwatan Muti-sumbu XJC-2F-30-H90

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi, presisi tinggi;

    Ukuran produk cilik, ampli terpadu internal Sanajan ganti rugi suhu dhuwur lan sithik, karakteristik suhu sing apik;

    Kesalahan crosstalk cilik, stabilitas jangka panjang;

    Desain anti-kakehan mekanik internal, kemampuan anti-kakehan sing kuwat;

    Struktur dipeksa dadi rong arah.

  • XJC-2F-D72-H17.5  Muti-axis Force Sensor

    XJC-2F-D72-H17.5 Sensor Kekuwatan Muti-sumbu

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi, presisi tinggi;

    Sanajan kompensasi suhu dhuwur lan kurang, karakteristik suhu sing apik;

    Struktur dipeksa dadi rong arah

    Dhuwur sensor sithik;

    kesalahan crosstalk cilik, stabilitas jangka panjang sing kuat;

  • XJC-3F-F39-B  Muti-axis Force Sensor

    Sensor Kekuwatan sumbu XJC-3F-F39-B

    Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi;

    Telung struktur balok paralel, presisi dhuwur;

    Kesalahan crosstalk cilik, stabilitas jangka panjang sing kuat;

    Sanajan kompensasi suhu dhuwur lan kurang, karakteristik suhu sing apik;

    Tanggepan cepet;

    Ukuran cilik;

    Bahan waja tahan karat, kaku banget;