Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Aplikasi Kedokteran

Medical Applications

Aplikasi Kedokteran

1. amben medis;

2. Pompa injeksi;

3. Piranti medis rehabilitasi;

4. Mesin anestesi ventilasi;

5. Robot bedah, piranti pindai B remot;

Kanthi pangembangan pasar peralatan medis, panjaluk sing luwih dhuwur yaiku panggunaan sensor tekanan ing industri medis. Keuntungan presisi tinggi, keandalan, stabilitas lan ukuran seri D ing XJCSENSOR pancen kagolong inti saka peralatan medis. Piranti aplikasi umum kalebu kasur medis, pompa jarum suntik, peralatan medis rehabilitasi, robot bedah, peralatan ultrasonik B, lsp.