Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Sel Beban

  • XJC-BW23 load cell

    Sel mbukak XJC-BW23

    Fitur:

    Prinsip ketahanan resistensi presisi tinggi;

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur lan stabilitas sing apik;

    Kemampuan mbukak anti-eksentrik sing kuat.

  • XJC-D01 load cell

    Sel mbukak XJC-D01

    Fitur:

    Prinsip ketahanan resistensi presisi tinggi;

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur lan stabilitas sing apik;

    Kemampuan mbukak anti-eksentrik sing kuat.

  • XJC-D02 load cell

    Sel mbukak XJC-D02

    Fitur:

    Prinsip ketahanan resistensi presisi tinggi;

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur lan stabilitas sing apik;

    Kemampuan mbukak anti-eksentrik sing kuat.

  • XJC-D12 load cell

    Sel mbukak XJC-D12

    Fitur:

    Prinsip ketahanan resistensi presisi tinggi;

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur lan stabilitas sing apik;

    Kemampuan mbukak anti-eksentrik sing kuat.