Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Tampilan Sel Muat

  • XJC-805T Load Cell Display

    Tampilan Sel Muat XJC-805T

    XJC-CF806T Dynamometer sing cerdas

    1. Sampling dinamis kacepetan dhuwur 3840HZ

    2. tliti dhuwur

    3. Mode kerja macem-macem bisa diganti

    4. Nggambarake kurva wektu nyata lan kurva tes

    5. Tes maksimum, minimal, lan maksimum, minimal, rata-rata, lan mode operasi liyane

    6. transmisi port serial kanthi kacepetan dhuwur

  • XJC-CF3600-F Load Cell Display

    Tampilan Sel Muat XJC-CF3600-F

    Modul transmisi XJC-CF3600-F Cerdas

    1. Sampling dinamis kanthi kacepetan dhuwur

    2. tliti dhuwur

    3. Mode kerja macem-macem bisa diganti

    4. Bisa nyoba mode kerja maksimum, minimal, rata-rata, lan liyane.

    5. Panularan port serial kanthi kecepatan tinggi bisa diwujudake

    6. Multiple output transmisi kasedhiya : 0-10V 4-20mA RS232 RS485

  • XJC-608T meter

    XJC-608T meter

    Modul transmisi XJC-608T Cerdas

    1. Sampling dinamis kanthi kacepetan dhuwur

    2. tliti dhuwur

    3. Mode kerja macem-macem bisa diganti

    4. Bisa nyoba mode kerja maksimum, minimal, rata-rata, lan liyane.

    5. Panularan port serial kanthi kecepatan tinggi bisa diwujudake

    6. Multiple output transmisi kasedhiya : 0-10V 4-20mA RS232 RS485

  • XJC-608T-F meter

    XJC-608T-F meter

    Modul transmisi XJC-608T Cerdas

    1. Sampling dinamis kanthi kacepetan dhuwur

    2. tliti dhuwur

    3. Mode kerja macem-macem bisa diganti

    4. Bisa nyoba mode kerja maksimum, minimal, rata-rata, lan liyane.

    5. Panularan port serial kanthi kecepatan tinggi bisa diwujudake

    6. Multiple output transmisi kasedhiya : 0-10V 4-20mA RS232 RS485