Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Sensor Angkatan

  • XJC-H120 Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-H120

    Fitur:

    XJC-H120 nggunakake prinsip ketegangan resistensi presisi tinggi

    Temokake pangukuran gaya ing kisaran 490N ~ 49.0KN.

    Bahan waja tahan karat kanthi welding, minyak, banyu, tahan korosi

    Desain struktural kapsul, tekanan, gampang dipasang.

    Produk sing aman lan bledosan cocog kanggo lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani.

    Aluminium / stainless steel.

    Ukurane cilik, rupane ayu.

    Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur.

  • XJC-Z15-H9-2M Miniature button force sensor (1-200N)

    Sensor pasukan tombol miniatur XJC-Z15-H9-2M (1-200N)

    Fitur:

    1. Dhiameter njaba cilik

    2. fungsi kalibrasi cerdas TEDS

    3. Jinis tekanan, tanggapan dinamis sing dhuwur

    4. Desain struktur jangka, umur panjang

    5. Bahan: Paduan aluminium (aluminium magnesium lan aluminium penerbangan) lan baja tahan karat 17-4PH lan baja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, lsp.

    6. Desain struktur mlaku, mbukak kompresi, instalasi sing gampang lan fleksibel;

    7. Sel mbukak sing aman lan bisa diledhot, sing bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani; Frekuensi tanggapan dinamis sing dhuwur

  • XJC-Y03-4M Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-Y03-4M

    Fitur:

    1. Dhuwur: 25 mm (Ketemu ukuran pasukan ing kisaran 9.8N-15T)

    2. Diameter: 50mm

    3. Frekuensi alam sing dhuwur banget

    4. Ukuran minimal ngidini ukuran pasukan meh ing endi wae; sel beban cocog kanggo pangukuran cepet.

    5. dipercaya

    6. Bahan waja tahan karat

    7. Rentang suhu: -20… +80 ° C

    8. Pangukuran gaya sing dipercaya kanggo lingkungan industri, sanajan ing suhu dhuwur.

  • XJC-Y04 Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-Y04

    Fitur:

    1. Dhiameter njaba cilik

    2. fungsi kalibrasi cerdas TEDS

    3. Jinis tekanan, tanggapan dinamis sing dhuwur

    4. Desain struktur jangka, umur panjang

    5. Bahan: Paduan aluminium (aluminium magnesium lan aluminium penerbangan) lan baja tahan karat 17-4PH lan baja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, lsp.

    6. Desain struktur mlaku, mbukak kompresi, instalasi sing gampang lan fleksibel;

    7. Sel mbukak sing aman lan bisa diledhot, sing bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani; Frekuensi tanggapan dinamis sing dhuwur

  • XJC-Y08 Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-Y08

    Fitur:

    1. Dhiameter njaba cilik

    2. fungsi kalibrasi cerdas TEDS

    3. Jinis tekanan, tanggapan dinamis sing dhuwur

    4. Desain struktur jangka, umur panjang

    5. Bahan: Paduan aluminium (aluminium magnesium lan aluminium penerbangan) lan baja tahan karat 17-4PH lan baja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, lsp.

    6. Desain struktur mlaku, mbukak kompresi, instalasi sing gampang lan fleksibel;

    7. Sel mbukak sing aman lan bisa diledhot, sing bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani; Frekuensi tanggapan dinamis sing dhuwur

  • XJC-Y18 Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-Y18

    Fitur:

    1. Dhiameter njaba cilik

    2. fungsi kalibrasi cerdas TEDS

    3. Jinis tekanan, tanggapan dinamis sing dhuwur

    4. Desain struktur jangka, umur panjang

    5. Bahan : Paduan aluminium (aluminium magnesium lan aluminium penerbangan) lan baja tahan karat 17-4PH lan baja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, lsp.

    6. Desain struktur mlaku, mbukak kompresi, instalasi sing gampang lan fleksibel;

    7. Sel mbukak sing aman lan bisa diledhot, sing bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani; Frekuensi tanggapan dinamis sing dhuwur

  • XJC-Z-197 Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-Z-197

    Fitur:

    Transduser kompresif

    Pasukan nominal (dirating): 50kN, 1 00kN, 200 kN, 300kN, 500 kN, 1 MN, 2MN, 5 MN, 10 MN, 20MN, 50MN

    Ukuran kompak

    Bobote kurang

  • XJC-ZX-B Compression Load Cell

    Sel Beban Komprèsi XJC-ZX-B

    Fitur:

    1. Baja tahan karat / Baja campuran XJC-ZX-B nggunakake prinsip ketahanan presisi presisi tinggi

    2. Desain struktural kapsul, tekanan, gampang dipasang.

    3. Ketemu pangukuran gaya ing kisaran 4,9KN-490KN

    4. Ukuran sel lan bentuk sel bisa disesuaikan kanggo sampeyan

  • XJC-H25Compression Load Cell

    Sel Beban Kompresi XJC-H25

    Fitur:

    1. Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi presisi tinggi;

    2. Ketemu pangukuran gaya ing kisaran 0-50KG;

    3. Desain struktur bentuke bunder, beban kompresi, instalasi sing trep lan fleksibel kanggo digunakake;

    4. bahan stainless steel, produk sing aman lan tahan bledosan sing cocog kanggo lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani;

    6. profil sedheng; ukuran cilik, rupane ayu;

    7. Frekuensi respons dinamis sing dhuwur, presisi tinggi;

  • XJC-Y01-13 Button load force sensor (0-1KN)

    Sensor pasukan beban tombol XJC-Y01-13 (0-1KN)

    Fitur:

    1. Dhiameter njaba cilik

    2. fungsi kalibrasi cerdas TEDS

    3. Jinis tekanan, tanggapan dinamis sing dhuwur

    4. Desain struktur jangka, umur panjang

    5. Bahan: Paduan aluminium (aluminium magnesium lan aluminium penerbangan) lan baja tahan karat 17-4PH lan baja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, lsp.

    6. Desain struktur mlaku, mbukak kompresi, instalasi sing gampang lan fleksibel;

    7. Sel mbukak sing aman lan bisa diledhot, sing bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani; Frekuensi tanggapan dinamis sing dhuwur

  • XJC-Y01-13-A load force Transducers(0-1KN)

    XJC-Y01-13-Transduser angkatan mbukak (0-1KN)

    1. Ngadopsi prinsip ketegangan resistensi presisi tinggi.

    2. XJC-Y01-13-A Column Load Cell (Miniatur) ditawakake ing 17-4PH Stainless Steel ing 3N nganti 1KN, kanthi radius permukaan sing mundhak kanggo nyuda kemungkinan pemuatan tengah

    3. Desain struktural kapsul, bantalan tekanan, gampang dipasang.

    4. presisi dhuwur lan stabilitas dhuwur.

    5. Ukurane cilik, rupane ayu.

    6. Frekuensi nanggepi dinamis sing dhuwur.

  • XJC-Y01-08 Miniature button force transducer (1-1000N)

    XJC-Y01-08 Transduser tombol miniatur (1-1000N)

    1. Dhiameter njaba cilik

    2. fungsi kalibrasi cerdas TEDS

    3. Jinis tekanan, tanggapan dinamis sing dhuwur

    4. Desain struktur jangka, umur panjang

    5. Bahan : Paduan aluminium (aluminium magnesium lan aluminium penerbangan) lan baja tahan karat 17-4PH lan baja paduan: 42CRMO, 40CR, 40CRMOA, lsp.

    6. Desain struktur mlaku, mbukak kompresi, instalasi sing gampang lan fleksibel;

    7. Sel mbukak sing aman lan bisa diledhot, sing bisa digunakake ing lingkungan sing angel lan kahanan sing mbebayani; Frekuensi tanggapan dinamis sing dhuwur