Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa XJCSENSOR haS CE lan sertifikat materi?

Ya, kita wis verifikasi CE, Rohs, FCC, ISO9001, SGS.

Apa ana ing stok? Suwene wektu pimpinan?

Umume model standar yaiku stok lan pangiriman sajrone 2 dina, tanggal pangiriman kanggo model sing disesuaikan yaiku 3-4 minggu.

Apa bahan sel beban XJCSENSOR?

Miturut panjaluk teknis lan struktur produk, bakal baja tahan karat-314, paduan 17-4ph / aluminium-LY12-CS, 2A12-T4 / baja paduan-42Crmo, lsp; 

Rentang ing buku conto dudu kisaran sing dakkarepake? Kayata: Aku pengin 200kg, lan tampilan yaiku 0-500kg

Kapasitas 0-500kg tegese dimensi iki bisa mbukak maksimal kisaran maksimal 500kg, kisaran jangkep bisa ana sawetara 0-500 kg, adhedhasar kabutuhan sampeyan.

Apa sensor duwe tampilan digital?

Sensor tanpa tampilan, sinyal output mV sensor lan sambungake karo tampilan menyang output analog (4-20mA utawa 0-10V) / modbus (RS23 utawa 2485).

Apa pabrikan XJCSENSOR?

Ya, kita dadi produsen sel beban, XJC ditemokake ing taun 2009 kanthi total 80 anggota nganti saiki.

Kepiye carane nggawe pesanan yen ana?

Coba wenehi rincian sensor lan aplikasi tartamtu, bakal dikirim lembar data model lan kuotasi kanggo konfirmasi, lan banjur bakal ngirim PI supaya pesen pungkasan.

Sapa mitra XJCSENSOR?

BYD, HUAWEI, Foxccon, TTI, CATL, MI, Samsung, ABB, lsp.

Apa XJCSENSOR pabrik produksi sel ditampilake?

Ya, kita duwe rong produksi DEPT, kalebu DEPT produksi sel lan DEPT produksi amplifier.

Incotermia

EXW / FOB.

Syarat pambayaran

Awis, kertu Kredit utawa T / T.

Pengin kerja sama kita?