Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Hubungi Kita

Telpon: 0755-27887263

Jam: Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Hubungi layanan online kanggo keperluan mendesak: +86 13828757249

Alamat: F1-2, NO.101, Bldg 17, 228 Zona Industri, Komunitas Silian, Henggang Str., Longgang Dist., Shenzhen, CN.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita