Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Mesin Konstruksi

Mesin Konstruksi

1. Mobil udara;

2. Crane;

3. Kren menara;

4. Mesin Pengangkat;

Sensor tekanan tipe XJC minangka bagean penting ing industri peralatan mesin rekayasa; aplikasi utamane kalebu: sing pertama yaiku kontrol kahanan kerja mesin; sing nomer loro yaiku kontrol sistem hidrolik; nomer telu yaiku kontrol kinerja mesin mesin umume; Kendaraan udara, crane, crane menara, crane, lsp.

Construction Machinery