Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Kumpeni

Wiwit taun 2009, XJCSENSOR minangka solusi sistem kontrol Force utama lan panyedhiya produk ing industri

Minangka pemasok solusi sistem kontrol kekuwatan, XJCSENSOR negesake "inovasi sing berorientasi pelanggan, adhedhasar kualitas, independen" minangka prinsip bisnis kita, lan mesthi ngetrapake "Keyakinan saka profesionalisme" minangka filosofi manajemen kita. XJCSENSOR nyedhiyakake sensor OEM profesional kanggo para pelanggan supaya bisa nambah kepuasan.

Shenzhen XJCSENSOR Technology Co., Ltd. (XJCSENSOR) didegaké ing taun 2009 kanthi area 4000 m2.

XJCSENSOR kantor pusat ing SZ. CN, lan duwe kantor ing Suzhou, Hong Kong & Jerman.

XJCSENSOR minangka perusahaan teknologi tinggi nasional kanthi luwih saka 40 paten lan panemuan piranti lunak.

Kita duwe tim R&D kanthi luwih saka 10 wong sing wis pirang-pirang taun ngrancang lan ngembangake pengalaman ing industri sensor.

XJCSENSOR entuk sertifikasi internasional kualifikasi CE & Rohs, lan ngetrapake sistem manajemen ISO9001 & ESD kanthi ketat, lan wis dinilai minangka pemasok berkualitas tinggi.

XJCSENSOR fokus ing sensor gaya miniatur, sel beban, sensor multi-sumbu & torsi, sensor, cerdas, sensor lan instrumen kontrol cerdas, sing digunakake ing perakitan peralatan otomatisasi, medis presisi, energi anyar, robot, semikonduktor, riset ilmiah, dhuwurer pendhidhikan lsp.

Lobi

Lokakarya

Resepsi

ln 2029-2035

Kantor XJCSENSOR bakal nyebar ing saindenging jagad. Tim XJCSENSOR bakal nyadari karier, kita bakal mbangun sekolah ing wilayah sing mlarat lan menehi subsidi tenaga kerja para siswa.

ln 2026-2028

XJCSENSOR bakal nggunakake teknologi leleh mikro silikon, investasi ing produksi semikonduktor & sensor piezoelektrik, nalika ngembangake pamisahan industri lan nandur modal R&D kanggo sistem perangkat lunak kontrol kekuwatan.

ln 2022-2025

XJCSENSOR bakal nandur modhal riset ilmiah lan manajemen properti intelektual amarga dadi pimpinan industri sensor, nambah investasi R&D sensor kelas dhuwur kanggo ndhukung pusat proses mesin CNC.

ln 2018-2021

XJCSENSOR nambah produksi lan nguatake kapabilitas R&D; ngetrapake sistem manajemen ISO9001, ESD; olèh kualifikasi SGS-CE & Rohs; Ketegangan, torsi, sensor gaya multi-sumbu sing dikembangake kanthi otomatis, sing ditrapake ing bidang medis, Energi anyar, robotika, lapangan semikonduktor, lsp; Kita ndhukung wilayah sing mlarat lan mobilisasi karyawan kanggo gabung dadi sukarelawan.

ln 2014-2017

XJCSENSOR nandur modal R&D lan produksi ing sensor & meter cerdas. Kita wis menehi rating minangka pemasok berkualitas tinggi. XJCSENSOR diundang ing rapat BOC dening kantor pusat Apple ing AS ing taun 2016.

ln 2010-2013

XJCSENSOR khusus kanggo sensor gaya miniatur, amplifier, indikator, lsp. Sing digunakake ing peralatan otomatisasi industri, kayata layar telpon & deteksi tombol, peralatan energi anyar, lsp. Kita wis memenuhi syarat minangka pemasok kelas tinggi kanggo Apple lan HUAWEI;

ln 2009.07.07

Shenzhen XJCSENSOR Technology Co., Ltd. (XJCSENSOR) didegake, sensor pasukan operasi, amplifier, lsp, umume digunakake ing peralatan otomasi industri, lapangan industri energi anyar, lsp.