Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Sertifikat

XJC negesake "berorientasi pelanggan, kualitas bermutu, layanan efisien, inovasi independen" minangka prinsip bisnis, lan mesthi nganut "Mesthi saka profesionalisme" minangka filosofi bisnis. XJC nyedhiyakake kustomisasi OEM lan dadi panyedhiya layanan sistem tenaga-profesional kanggo R&D, desain, produksi, lan penjualan ing bidang sistem kontrol gaya.

XJCSENSOR duwe 21 paten model penemuan lan utilitas, 10 paten tampilan, 3 hak cipta piranti lunak, lan 3 ~ 5 paten sing ditambahake saben taun lan wis entuk SGS-iso9001: 2015, iso14001, iso45001, TüV-ESD lan sertifikasi internasional liyane

Solusi pasukan kita digunakake dening FOXCONN, ABB, EPSON, TTI, HUAWEI, ATL lan pelanggan liyane.

Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display
×