Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Lapangan Otomotif

Automotive Field

Lapangan Otomotif

1. Tombol uji coba elektronik otomotif, meksa ngrasakake tombol;

2. Tes kanggo colokan lan tarik konektor;

3. Tes kacilakan;

4. Pangukuran dimensi saka bagean otomotif;

5. Kinerja lan uji coba urip kesel saka macem-macem bagian mobil;

6. Majelis otomotif ngatasi kekuwatan (inspeksi proses);

Sensor XJC duwe macem-macem aplikasi ing mobil, lan kanthi perkembangan teknologi, sensor bakal mbaka sethithik, kanthi ukuran cilik, reliabilitas dhuwur, sensitivitas dhuwur, resolusi dhuwur, output digital lan sapanunggalane. Aplikasi XJCSENSOR ing bidang otomotif utamane sing tanggung jawab kanggo aspek-aspek ing ngisor iki:

❒ Deteksi gaya las mobil;

Assembly Déwan riveting mobil;

System Sistem bobot kendaraan;

Force Gaya klik tombol tes elektronik otomotif, uji coba tombol aran;

❒ Pasang lan tarik pasukan test;

Test Tes kacilakan;

Measurement Pangukuran dimensi saka bagean otomotif (kayata pangukuran kekandelan kaca);

Test Tes kinerja gaya saben bagean mobil, tes urip lemes;

❒ Gangguan perakitan otomotif (inspeksi proses);