Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Lamaran

XJCSENSOR nduweni akeh pengalaman kanggo nyoba bahan lan struktur kanggo macem-macem industri. Sawetara conto kalebu:

Sensor is an electronic module on intelligent robot. XJCSENSOR’s joint torque sensor is widely used in the joint of intelligent robot. It can be installed near the clamp and suction cup of the robot arm to help the robot avoid obstacles, assist in detecting the fact that the gripped object is falling during the movement, or can be installed on the walking robot, the cooperative robot, and the locking screw machine.

Aplikasi Bidang Robotik

Sensor minangka modul elektronik ing robot cerdas. Sensor torsi sendi XJCSENSOR digunakake ing sendi robot cerdas. Bisa dipasang ing cedhak klem lan cangkir nyedhot lengen robot kanggo mbantu robot supaya ora ana alangan, mbantu ndeteksi kasunyatan manawa obyek sing dicekel tiba nalika gerakan kasebut, utawa bisa dipasang ing robot sing mlaku, robot koperatif, lan mesin sekrup pengunci. 

Automotive Field

Lapangan Otomotif

Sensor XJC duwe macem-macem aplikasi ing mobil, lan kanthi perkembangan teknologi, sensor bakal mbaka sethithik, kanthi ukuran cilik, reliabilitas dhuwur, sensitivitas dhuwur, resolusi dhuwur, output digital lan sapanunggalane. 

Testing Equipment

Alat Tes

Tipe tombol sensor tekanan XJC & tipe S digunakake kanggo ndeteksi kekuatan tarik utawa tekanan sing ditindakake utawa tahan target, kayata mesin press, press punch presisi tinggi, mesin uji material, peralatan otomatisasi lan sistem kontrol otomatis, cetakan ekstrusi industri bubuk metalurgi peralatan

Medical Applications

Aplikasi Kedokteran

Kanthi pangembangan pasar peralatan medis, panjaluk sing luwih dhuwur yaiku panggunaan sensor tekanan ing industri medis. Keuntungan presisi tinggi, keandalan, stabilitas lan ukuran seri D ing XJCSENSOR pancen kagolong inti saka peralatan medis. Piranti aplikasi umum kalebu kasur medis, pompa jarum suntik, peralatan medis rehabilitasi, robot bedah, peralatan ultrasonik B, lsp.

Aplikasi Energi Anyar

Bidang energi anyar durung nate makmur. Aplikasi sensor tekanan Xin Jingcheng ing bidang energi anyar kalebu: XJC-S08 & XJC-D150 digunakake ing mesin pembentuk tekanan kanggo baterai empuk, penet panas lan adhem, mesin pembentuk batere daya; sensor ketegangan ditrapake kanggo nduwur kain, nutupi mesin Kain; XJC-D01 ditrapake kanggo peralatan injeksi cair, lsp.

Agricultural Machinery

Mesin Pertanian

Sensor XJC amarga respons cepet, resolusi dhuwur, gampang entuk pangukuran non-kontak, reliabilitas presisi tinggi sing apik, dikombinasikake karo ukuran cilik, bobot entheng, konsumsi daya sithik lan integrasi gampang, kondhisi bisa ditemokake kanthi tepat wektu lan ngatasi masalah sing gampang ditindakake ing karya mesin pertanian, lan bisa ningkatake pangembangan otomatisasi mesin pertanian lan njamin mesin pertanian. Keandalan panggunaan, nyuda konsumsi energi, lan ngirit tenaga kerja lan sumber daya.

Construction Machinery

Mesin Konstruksi

Sensor tekanan tipe XJC minangka bagean penting ing industri peralatan mesin rekayasa; aplikasi utamane kalebu: sing pertama yaiku kontrol kahanan kerja mesin; sing nomer loro yaiku kontrol sistem hidrolik; nomer telu yaiku kontrol kinerja mesin mesin umume; Kendaraan udara, crane, crane menara, crane, lsp.

Packaging Machinery

Mesin Kemasan

Sel beban seri XJC D minangka sensor tekanan sing paling umum digunakake ing praktik industri. Aplikasi khusus yaiku peralatan bathi, peralatan kemasan, alat timbang lan milah, lsp.

Tool Application

Aplikasi Piranti

Sensor XJC minangka sensor torsi sing paling akeh digunakake ing babagan alat otomatis. Bisa ndeteksi torsi lan gaya aksial nalika ndeteksi torsi. Aplikasi tartamtu kalebu: kunci torsi digital, obeng listrik digital, poros pengetatan umpan balik loop, lsp.