Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Aplikasi Bidang Robotik

Aplikasi Bidang Robotik

1. Robot kolaboratif (Lumampah mbantu robot);

2. Robot majelis;

3. Robot polishing;

4. Robot tangan kanggo mesin pengunci sekrup;

5. Robot medis bedah;

Sensor minangka modul elektronik ing robot cerdas. Sensor torsi sendi XJCSENSOR digunakake ing sendi robot cerdas. Bisa dipasang ing cedhak klem lan cangkir nyedhot lengen robot kanggo mbantu robot supaya ora ana alangan, mbantu ndeteksi kasunyatan manawa obyek sing dicekel tiba nalika gerakan kasebut, utawa bisa dipasang ing robot sing mlaku, robot koperatif, lan mesin sekrup pengunci. Lan sendi robot bedah, sensor entuk pamindhahan kekuwatan, lan data pemantauan wektu nyata nggawe sistem kontrol bisa kolaborasi. Sensor minangka komponen inti sing digunakake kanggo ndeteksi kahanan kerja robot cerdas industri kasebut dhewe. Piranti utawa piranti sing ngrasakake obyek sing ditemtokake kanggo diukur lan bisa diowahi dadi sinyal output sing bisa digunakake miturut undang-undang tartamtu.

Sensor is an electronic module on intelligent robot. XJCSENSOR’s joint torque sensor is widely used in the joint of intelligent robot. It can be installed near the clamp and suction cup of the robot arm to help the robot avoid obstacles, assist in detecting the fact that the gripped object is falling during the movement, or can be installed on the walking robot, the cooperative robot, and the locking screw machine.

Saben sensor ing awak robot cerdas kritis, lan robot cerdas kudu duwe syarat sing ketat ing sensor. Keakuratan, keandalan lan stabilitas sensor kabeh ana gandhengane manawa robot cerdas bisa mlaku kanthi stabil. Kanggo pagelaran kasebut, sensor XJC duwe solusi lan teknologi diwasa.