Sugeng rawuh ing XJCSENSOR

Mesin Pertanian

Mesin Pertanian

1. Numbuh pari;

2. Mesin plow;

3. Mesin wiji;

Kanthi kamajuan otomatisasi mesin pertanian ing donya kanthi bertahap, teknologi sensor minangka cara sing ora bisa dihindari kanggo ngembangake mesin pertanian, kanggo nggayuh kontrol otomatis mesin pertanian, sensor XJC amarga respons cepet, resolusi dhuwur, gampang entuk pangukuran non-kontak, dhuwur Keandalan sing apik banget, dikombinasikake karo ukuran cilik, bobot entheng, konsumsi daya sithik lan integrasi gampang, bisa ditemokake kanthi tepat wektu lan ngatasi masalah sing gampang ditindakake ing karya mesin pertanian, lan bisa ningkatake pangembangan otomatisasi mesin pertanian lan njamin mesin pertanian. Keandalan panggunaan, nyuda konsumsi energi, lan ngirit tenaga kerja lan sumber daya.

Agricultural Machinery

Aplikasi sensor XJC ing mesin pertanian bisa ditampilake ing aspek kaya ing ngisor iki:

(1) Pengukuran tekanan hidrolik lan tekanan udara nggunakake sensor tekanan: ngukur tekanan semprotan pupuk cair, nglamar tekanan hidrolik ing piranti semprotan gedhe kanggo ngontrol kahanan kerja bar semprotan lan ngontrol keseimbangan lan stabilitas;

(2) Panggunaan sensor tekanan ngunggahake lan gerakan peralatan pertanian liwat transmisi hidrolik, ngawasi lan ngontrol tekanan sistem rem lan sistem keamanan plowing lan peralatan seeding leveling;

(3) Sensor tekanan uga bisa njamin keamanan mesin pertanian kanthi ngukur data kayata tekanan minyak lan tekanan ngisi minyak hidrolik.