• banner01
  • banner02
  • banner03

Tuladha Anyar Aplikasi

Ndeleng Liyane➜
  • Application Of Robotic Field
  • Automotive Field
  • Testing Equipment
  • Medical Applications
  • New Energy Application
  • Agricultural Machinery
  • Construction Machinery
  • Packaging Machinery
  • Tool Application
  • Aplikasi Bidang Robotik

    Sensor minangka modul elektronik ing robot cerdas. Sensor torsi sendi XJCSENSOR digunakake ing sendi robot cerdas. Bisa dipasang ing cedhak klem lan cangkir nyedhot lengen robot kanggo mbantu robot supaya ora ana alangan, mbantu ndeteksi kasunyatan manawa obyek sing dicekel tiba nalika gerakan kasebut, utawa bisa dipasang ing robot sing mlaku, robot koperatif, lan mesin sekrup pengunci.
  • Lapangan Otomotif

    Sensor XJC duwe macem-macem aplikasi ing mobil, lan kanthi perkembangan teknologi, sensor bakal mbaka sethithik, kanthi ukuran cilik, reliabilitas dhuwur, sensitivitas dhuwur, resolusi dhuwur, output digital lan sapanunggalane.
  • Alat Tes

    Tipe tombol sensor tekanan XJC & tipe S digunakake kanggo ndeteksi kekuatan tarik utawa tekanan sing ditindakake utawa tahan target, kayata mesin press, press punch presisi tinggi, mesin uji material, peralatan otomatisasi lan sistem kontrol otomatis, cetakan ekstrusi industri bubuk metalurgi peralatan
  • Aplikasi Kedokteran

    Kanthi pangembangan pasar peralatan medis, panjaluk sing luwih dhuwur yaiku panggunaan sensor tekanan ing industri medis. Keuntungan presisi tinggi, keandalan, stabilitas lan ukuran seri D ing XJCSENSOR pancen kagolong inti saka peralatan medis. Piranti aplikasi umum kalebu kasur medis, pompa jarum suntik, peralatan medis rehabilitasi, robot bedah, peralatan ultrasonik B, lsp.
  • Aplikasi Energi Anyar

    Bidang energi anyar durung nate makmur. Aplikasi sensor tekanan Xin Jingcheng ing bidang energi anyar kalebu: XJC-S08 & XJC-D150 digunakake ing mesin pembentuk tekanan kanggo baterai empuk, penet panas lan adhem, mesin pembentuk batere daya; sensor ketegangan ditrapake kanggo nduwur kain, nutupi mesin Kain; XJC-D01 ditrapake kanggo peralatan injeksi cair, lsp.
  • Mesin Pertanian

    Sensor XJC amarga respons cepet, resolusi dhuwur, gampang entuk pangukuran non-kontak, reliabilitas presisi tinggi sing apik, dikombinasikake karo ukuran cilik, bobot entheng, konsumsi daya sithik lan integrasi gampang, kondhisi bisa ditemokake kanthi tepat wektu lan ngatasi masalah sing gampang ditindakake ing karya mesin pertanian, lan bisa ningkatake pangembangan otomatisasi mesin pertanian lan njamin mesin pertanian. Keandalan panggunaan, nyuda konsumsi energi, lan ngirit tenaga kerja lan sumber daya.
  • Mesin Konstruksi

    Sensor tekanan tipe XJC minangka bagean penting ing industri peralatan mesin rekayasa; aplikasi utamane kalebu: sing pertama yaiku kontrol kahanan kerja mesin; sing nomer loro yaiku kontrol sistem hidrolik; nomer telu yaiku kontrol kinerja mesin mesin umume; Kendaraan udara, crane, crane menara, crane, lsp.
  • Mesin Kemasan

    Sel beban seri XJC D minangka sensor tekanan sing paling umum digunakake ing praktik industri. Aplikasi khusus yaiku peralatan bathi, peralatan kemasan, alat timbang lan milah, lsp.
  • Aplikasi Piranti

    Sensor XJC minangka sensor torsi sing paling akeh digunakake ing babagan alat otomatis. Bisa ndeteksi torsi lan gaya aksial nalika ndeteksi torsi. Aplikasi tartamtu kalebu: kunci torsi digital, obeng listrik digital, poros pengetatan umpan balik loop, lsp.

Babagan Kita

  • Shenzhen XJCSENSOR Technology Co., Ltd.

    Shenzhen XJCSENSOR Technology Co., Ltd. (XJCSENSOR) didegaké ing taun 2009 kanthi area 4000 m2. XJCSENSOR kantor pusat ing SZ. CN, lan duwe kantor ing Suzhou, Hong Kong & Jerman.

  • FOXCONN-1
  • HUAWEI-1
  • hyundai-1
  • MINDRAY-1
  • SECOTE-1
  • INOVANCE-1
  • DOBOT-1
  • CATL
  • ABB
  • DELTA_Electronics_Logo-1
  • BYD-1
  • ATL-1
  • unnamed-1
  • HA-1
  • MIL-1

    Apa sing digawe ing taun 2020

    Ngadhepi "wiwitan angel" sing disebabake dening epidemi taun 2020, industri manufaktur domestik China ngalami pukulan berturut-turut, lan kesulitan nerusake kerja lan produksi wis dadi penting. Sawise epidemi iki, manufaktur elektronik tradisional indust ...

    Cara mriksa kinerja dhasar sensor pasukan

    Tujuan tes sel beban yaiku kanggo nggawe korélasi antara gedhene nilai gaya lan nilai sinyal output. 1) Unit pangukuran Wiwit Konferensi Internasional Metrologi 11th ing taun 1990, negara-negara ing saindenging jagad duwe sukses ...

    Februari 2021 XJCSENSOR sensor multi-sumbu rilis produk anyar

    Saka Februari 2021, XJCSENSOR kanthi berturut-turut ngeculake jinis sensor gaya multi-sumbu anyar kanggo mbantu pangembangan industri 4.0 kanggo manufaktur cerdas otomatis. Industri 4.0 yaiku nyadari otomatisasi cerdas sumber daya alam saka pembangunan, koleksi ...